Yhteenveto

KEKO-hanke on mahdollistanut uusien toimintamallien kokeilun ja olemassa olevien toimintojen kehittämisen. Hankkeen järjestämät työpajat ja yhteistyötapaamiset ovat tukeneet verkostoitumista ja antaneet mahdollisuuden kokemusten jakamiseen ja moniammatillisen yhteistyön kehittämiseen. Hanketoimijoiden keskinäinen benchmarking-toiminta on antanut toimijoille mahdollisuuden päästä näkemään kumppanioppilaitoksen toimintaa käytännössä.

Hankkeen toimintaa esiteltiin Educa 2018 –messuilla 26.-27.1.2018 Helsingin Messukeskuksessa, jossa KEKO-hankkeella oli oma osasto. Hanke herätti mielenkiintoa ja moni messuosastolla kohtaamamme ammatillisen koulutuksen toimija osallistui myös hankkeen päätöstilaisuuteen 17.5.2018.

KEKO-hankkeen toiminta huipentui 17.5.2018 Haaga-Helia ammatillisessa opettajakorkeakoulussa pidettyyn tilaisuuteen. Tilaisuudessa julkistettiin hankkeen tuottama julkaisu: Ammatillisia opintoja yksilöllisesti. Kokemuksia ohjauksesta ja ammattilaisten yhteistyöstä. Tilaisuuteen osallistui yli 70 ammatillisen koulutuksen parissa työskentelevää ammattilaista.

KEKO-julkaisutilaisuuden ohjelma

Kuvia KEKO-julkaisutilaisuudesta